Haringparty 2019

Start

18 juni 2019 - 16:30

End

18 juni 2019 - 19:00

Address

Spoorlaan 21 Tilburg   View map

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Haringparty (inmiddels 10e editie), die TOP013 samen met BORT Midden-Brabant organiseert. Voor deze Haringparty worden ondernemers/dienstverleners, vertegenwoordigers van alle Midden-Brabantse Gemeenten en onderwijsinstellingen uitgenodigd. De partijen die deze regio economisch laten groeien en verder brengen in de toekomst.

Na de opening om 17.00 uur wordt u bijgepraat over de toekomst met een zeer interessante inleiding van Professor Trendwatching & Innovation Carl Rohde. Carl Rohde zal spreken over hoe hij wereldwijd trends signaleert en onderzoekt. Op een essentiële trend voor dienstverleners gaat hij dieper in: De Toekomst van Werk – en hoe het de dienstverlenende sector gaat bepalen.

Op het dak gaan we verder met op informele wijze genieten van het uitzicht en Nieuwe Haring. Onder het genot van een drankje met uiteraard interessante ontmoetingen op de nieuwste spraakmakende, bijzondere, spannende locatie van Tilburg: Doloris Rooftop.

U bent van harte welkom vanaf 16.30 uur.

Inschrijven: U kunt zich gratis aanmelden voor de Haringparty door een e-mail te sturen naar info@013d.nl of door het invullen van onderstaand formulier. U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen (naam en adresgegevens graag vermelden op de inschrijving) om kennis te laten maken met deze bijzondere bijeenkomst en onze vereniging. Wij hopen u op 18 juni te mogen verwelkomen bij onze Haringparty. 

Met vriendelijke groeten,

Cécile van Berkel, Igor Burger, Frank van Kempen, Arjen Pinkster, Eric van de Sande en Dirk Verbraak

 

Aanmelden Haringparty

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

info@013D.nl

013D.nl

Wij zijn een netwerkorganisatie
voor én door dienstverleners.
Naast de kracht van een compact
netwerk organiseren we 4 keer
per jaar een bijeenkomst over
onderwerpen die relevant zijn voor
(Tilburgse) dienstverleners.
TOP